Milieubewust
Hoe we omgaan met het milieu is ontzettend belangrijk, ook voor onze toekomst! In onze salon gaan we hier heel bewust mee om en doen wij er alles aan om ons steentje hieraan bij te dragen. 
Wij zijn er ontzettend trots op dat wij een van de weinige salons zijn die zo fanatiek bezig zijn met het scheiden van ons afval. Zelfs de verftubes & haar folies scheiden van het ‘gewone’ afval zodat het gerecycled kan worden. Samen met Schwarzkopf Professional wordt er ontzettend veel energie gestoken in dit prachtige initiatief om het milieu te sparen. Uiteraard minimaliseren wij ook het plastic en papier gebruik, als we dit wel hebben wordt ook dit netjes gescheiden.
Kapsalon Henri milieubewust recycling

Verder is de salon volledig voorzien van:

Ook in onze productkeuze houden we rekening met het milieu. Onze verzorging en styling producten van Trinity Haircare bevatten ingrediënten die worden geproduceerd op een milieuvriendelijke manier en zijn voorzien van een ECOCERT-certificaat. Tevens houden ze zich bezig met het welzijn van dieren, geen enkel product wordt getest op dieren op wat voor manier dan ook.