Kleuringen
In onze salon kunnen wij ons volledig uitleven met de kwaliteit kleuringen van Schwarzkopf Professional. Wij zijn actief in het volgen van de nieuwste technieken en trends in de kapperswereld. Voor zowel rood als kopertinten tot aan donker of blond bent u bij ons aan het juiste adres. Igora Royal en Vibrance zijn de top in haarkleuringen en beperkt ons op geen enkele wijze om uw haar wens te creëren. Elk jaargetijde brengt weer een andere trend met zich mee, dit hoeven we natuurlijk niet altijd toe te passen maar het inspireert wel en opent deuren voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.
 
Wat betreft de blond kleuringen werken wij uitsluitend met de producten van BlondMe – Schwarzkopf Professional. Met de nieuwste ontwikkeling bond connector kunnen wij een ontkleur-service aanbieden zonder de haar kwaliteit te verslechteren. Gezond haar maakt mooi haar!
 
Informeer wat mogelijk is met uw haar en laat ons die extra ‘sparkling’ aanbrengen in uw haar.
 
Een intakegesprek bij een kleurbehandeling is uiterst belangrijk en wordt vaak onderschat! Voor ons is het heel belangrijk om jouw wens goed voor ogen te hebben, zodat we ook aan jouw verwachting kunnen voldoen. Sommige wensen zijn niet in 1 behandeling te realiseren, maar we kunnen er samen naartoe werken om jouw wens resultaat te creëren. 
 
Schwarzkopf Professional chemiekeuken colorbar

Kom jij voor het eerst bij ons in de salon?

Het is voor ons ontzettend belangrijk om de geschiedenis van jouw haar te weten.

Dit zijn allemaal aspecten die van belang zijn voordat wij met jou haar aan de slag gaan. Zo kunnen wij vooraf duidelijk een schatting geven wat er mogelijk is met jouw haar om zo tot een prachtig resultaat te komen.

Wella Climazon Kapsalon Henri Roden
Before & after