Haar doneren

Haar doneren is een prachtig maar ook bijzonder moment. Er is vaak lang gespaard om de goedgekeurde lengte te bereiken. Het is ontzettend dankbaar werk om te doen, omdat wij het zó mooi vinden dat jij het wil gaan doneren.. willen wij graag de behandeling die hiervoor nodig is kosteloos* voor jou doen! Jij zet je in voor een goed doel en dat steunen wij. Geef duidelijk aan bij het maken van een afspraak als het gaat om haar doneren.
We adviseren en begeleiden je graag hierbij. Het is belangrijk voor de haarconditie, dat ook al wil je het laten groeien. Het ontzettend belangrijk is dat je haren wel regelmatig worden bijgeknipt, advies is minimaal om de 12 weken de punten bij te knippen. Hierdoor breekt je haar niet onnodig af en bereik je dus sneller de benodigde lengte.

Haar doneren Kapsalon Henri Roden

Wat doen wij voor jou

Goed om te weten

*De behandeling is kosteloos, mits u in de afgelopen 9 maanden minstens 2x uw haren in onze salon heeft laten knippen. Anders zullen wij voor deze behandeling €32,50 rekenen. Dit is inclusief foto’s, vlechten, vlechten opsturen en een compleet nieuw model voor u creëren.